Voorwaarden

Door gebruik te maken van de diensten van All in power bent u akkoord gegaan met de volgende voorwaarden.

Voorwaarden voor kleinverbruikers

Algemene voorwaarden

Op de levering van de producten en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden voor de levering van elektriciteit (en gas) aan kleinverbruikers van toepassing. Deze zijn opgesteld door Energie-Nederland in samenspraak met de Consumentenbond.

Algemene voorwaarden kleinverbruik

Platformcontract voorwaarden

Met het All in power Platformcontract sluit u een contract voor bepaalde tijd van maximaal 36 maanden voor de levering van elektriciteit. Het All in power Platformcontract geldt voor kleinverbruik elektriciteitsaansluitingen tot een maximale doorlaatwaarde van 3x80 Ampère.

Platformcontract voorwaarden

Kwaliteitscriteria

Wij willen graag dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Daarom werken wij voortdurend aan het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstenverlening. Daarom hebben we duidelijke kwaliteitscriteria opgesteld die beschrijven wat u van ons kunt verwachten.

Kwaliteitscriteria

Herroepen binnen bedenktijd

Als u onze overeenkomst wilt herroepen kunt u gebruik maken van een standaard formulier.

Model herroepingsformulier

Opzeggen binnen bedenktijd

U kunt een opzegging doorgeven door in te loggen op het platform en daar uw opzegging door te geven of door ons een e-mail te sturen. U kunt de klantenservice om hulp vragen bij het doorgeven van uw opzegging.

Aansluit- en transportovereenkomst

De aansluiting waarmee u energie geleverd krijgt is van de netbeheerder. Om deze te gebruiken is een aansluit- en transportovereenkomst (ATO) met de netbeheerder nodig, deze overeenkomst komt tot stand als wij uw leverancier worden en er nog geen ATO was overeengekomen. In de meeste gevallen heeft u dus al een ATO met de netbeheerder.

Op de ATO zijn de algemene voorwaarden van de netbeheerder van toepassing, deze zijn in samenspraak met de Consumentenbond opgesteld. De standaard tarieven voor het gebruik van de aansluiting zijn te vinden op de website van de netbeheerder. Wij brengen de netbeheerkosten in rekening zoals wij dat verplicht zijn.

ATO Netbeheer Nederland Algemene voorwaarden Netbeheer Nederland

Gedragscodes energiesector

Wij vinden het belangrijk dat consumenten weten waar ze aan toe zijn. Daarom zijn wij deelnemer in een aantal sectorspecifieke gedragscodes. U mag van ons verwachten dat wij ons houden aan deze gedragscodes.

  • Gedragscode Consument en Energieleverancier
  • Gedragscode Slimme Meter

De Gedragscodes zijn te vinden op de website van Energie-Nederland.

Modelcontract

Wilt u gebruik maken van het All in power modelcontract voor onbepaalde tijd tegen een variabel tarief? Stuur een e-mail naar klantenservice@allinpower.nl met uw naam, adresgegevens en verwachtte jaarverbruik aan elektriciteit voor een offerte op basis van het modelcontract. Dit contract is uitsluitend voor kleinverbruikers.

Tarieven per 04-03-2021:
Vaste leveringskosten modelcontract: 145,20 €/jaar incl. btw (10 €/maand excl. btw)
Variabele leveringskosten modelcontract: 0,68642 €/kWh incl. heffingen en btw (0,5000 €/kWh excl. heffingen en btw)

Modelcontract voorwaarden Algemene voorwaarden kleinverbruik Kwaliteitscriteria Modelformulier voor herroeping

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u onze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.